Modele traditionale romanesti pictate

Multumim Frumos pentru cuvintele Frumoase pe care le-ai scris despré Noi si despre pasiine Noastra. Blogul Tau este despre LocURI si lucruri Frumoase si despre oamenii soins contribuie la pastrarea frumosului. Inca o Data ITI Multumim ca ne-ai dat un Loc dans Galeria ta. Cu Mare Drag, Carmina si Peter Brâncoveanu mai în glumă mai în serios, Peter spune că El e cu lăudatul. Lădudatul soției. E tare mândru de EA și o spune cu Voce tare să se audă în Târg. Cel puțin mie așa mi-a spus la Muzeul Țăranului român, unde mi-a oferit un măr, căci Era de ziua Sfinților Petru și Pavel Când se spune că e bine să împarți aceste fructe. Dar nu m-am putut abține să nu vorbesc și cu soția lui. Așa am aflat că multe Piese le face pornind de la bucăți MICI de țesături vechi, Dar că PE lângă ele mai improvizează și le dezvoltă.

Asta este contribuția EI de Artist. Au ajuns să aibă și clienți Fideli, colecționari Care cumpără frecvent. Carmina nu apucă să aibă stocuri, mai ales că o farfurie, în funcție de mărimea EI îi IA între 1 și 6 zile PANA o finalizează. Așa că imediat după ce termină una, deseori i se întâmplă să o și vândă ori la târguri ori prin intermediul blogului EI unde le postează. Și pentru că CEI DIN preajma Lor știu de pasiine EI le trimit imagini cu bucăți vechi de țesături. Așa că sont o arhivă impresionantă. […] http://adelaparvu.com/2014/06/29/MII-de-puncte-de-culoare-in-motive-traditionale-Pictura-PE-Ceramica & #8230; […] Sa stii ca sunt norocoasa pentru ca am de-a face numai cu oameni frumosi Care FAC lucruri Absolut deosemorsure! Ma Bucur ca TI-une placut Catalina! Ungureanu spune că cele mai căutate obiecte sunt cuferele de zestre și scaunele, însă deseori, comanda este pentru mobilarea completă a unei locuințe. Mobila fabricată Într-un atelier DIN Cisnădie este prezentată direct pe site, putând fi comandată sau să servească drept Model pentru o piesă făcută la comandă. Ungureanu spune că Mélis produsă în atelierul său DIN Cisnădie se pretează cel mai bine pentru Casele de de la vie de la țară sau cabanele de la munte, însă a: comenzi și pentru apartamente de bloc DIN București sau alte orașe. De altfel, majoritatea clienților de mobilă pictată sunt persoane Private, restul fiind deținători de pensiuni sau localuri. Splendide aceste obiecte! Le-am vazut in urma cu ceva Ani la un Targ.

Am fost impresionata, le-AM Admirat dar nu am achizitionat nimic Desi iubesc Ceramica (mi-am tot cumparat divers DIN locurile prin care am fost). Dar eu nu vazusem decat Ceramica pictata « Traditional » si TEHNICA aceasta mi s-a parut « ciudata ». Nu mai vazusem. Mi-au ramas à minte totusi. Felicitari Familiei Brancoveanu! Multumesc Adela pentru articolele conte! Voi intra pe blogul dumnealor.